کلیدی ترین سوال در بین مصرف کنندگان قهوه در بازار ایران این است که کدام نوع قهوه بهتر است.
قبل از هرچیزی باید اذعان کرد طبق تمامی تحقیقات و پژوهش ها ، قهوه های عربیکا از نظر سطح آنتی اکسیدانی و ترکیبات مفید از قهوه های روبستا بالاتر است و برای سلامتی مفید تر هستند. به همین دلیل است در کشورهای توسعه یافته مصرف قهوه عربیکا بیشتر از روبوستا می باشد.در مقابل قهوه روبستا از کافئین بیشتری برخوردار است و مزیت عمده ای برای کسانی که به کافئین بالا نیاز دارند می باشد.
در خصوص عطر و بو نیز می توان گفت طعم و عطر قهوه های عربیکا پیچیده و منحصر به فرد تر از نوع روبوستا می باشد .در کل پیشنهاد می شود حتما در ترکیب های قهوه خود سعی کنید حداقل 20 الی 50 درصد قهوه مصرفی تان شامل هر نوعی از قهوه عربیکا باشد تا از فواید،عطر و طعم غنی این نوع قهوه بهره مند شوید حتی اگر کافئین قهوه برایتان ملاک باشد.