اولین سوالی که مصرف کنندگان قهوه دارد اینه که کدام رست مناسب تر و ایده ال است.
در خصوص رست و حرارت قهوه سبز اولین شرط این است که به هسته دان قهوه آسیبی نرساند که اگر آسیب برسد یعنی قهوه باید سریع مصرف شود در غیر این صورت کارایی قهوه به شدت افت می کند.به این ترتیب رست های خیلی تیره و دارک می تواند به مغز هسته قهوه آسیب رساند و خاصیت قهوه را از بین ببرد.برخی به اشتباه فکر می کنند که قهوه هرچه تیره باشد کافئین آن بالاتر است که کاملا اشتباه هست کافئین قهوه به محل کاشت و نژاد قهوه بستگی دارد.
بنابراین رست مدیوم تا نسبتا تیره مناسبترین رست برای قهوه می باشد.قهوه های خیلی تیره که به رنگ مشکی و روغنی درآمده اند مشخصات یک قهوه ایده آل را ندارد
دلیل گران بودن قهوه خیلی دارک بهتر بودن آن نیست دلیل آن کاهش وزن و کسری وزن بیشتر دان سبز می باشد که به طبع قیمت آن نیز بیشتر می شود.