چه عواملی باعث می شود قهوه پر کرما شود؟

1.مهمترین عامل نوع دان قهوه می باشد برخی از نوع دان ها به دلیل نژاد مختص به خود کرمای بیشتری دارند.قهوه های روبوستا عمدتا کرمای بیشتر دارند.

2.آسیاب قهوه، عامل مهم دیگه ای است که هرچه قهوه ریز تر آسیاب شود کرما بیشتری به دست می آید. البته دستگاه های کم قدرت نمی تواند آب را از قهوه های بسیار ریز عبور دهد برای همین شرط تهیه قهوه برای قهوه های با آسیاب ریز داشتن دستگاه اسپرسوساز قدرتمند می باشد.

3.نوع آب مصرفی، در کل هرچی سختی آب کمتر باشد کرمای قهوه بیشتر می شود یعنی هرچه آب کم املاح تر باشد کرما بیشتر می شود کم املاح ترین آب ،آب مقطر است. توجه کنید برخلاف باور عموم، آب معدنی آب سختی محسوب می شود.

4.دمای دستگاه، مناسبترین دما برای تولید کرما بالا دمای 89 درجه می باشد سعی کنید دمای دستگاه را در این محدوده تنظیم نمایید.


ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید