معرفی
کرمای یا همان خامه قهوه یکی از جذاب ترین آیتم های یک قهوه می باشد.برای خیلی ها این ویژگی بر سایر ویژگی ها از جمله طعم و عطر قهوه ارجحیت دارد.
مجموعه عُمدِی استور با استفاده از دانه های که کرمای زیادی دارند ترکیبی فوق العاده پر کرمای و همچنین پر کافئینی را تهیه نموده است.
البته برای حداکثر کرمای یک قهوه باید چند نکته را رعایت کنید.
1.از آسیاب مناسب با دستگاه خود استفاده کنید.
2.از آسیاب نسبتا تازه استفاده شود.
3.از پرتا فیلتر توری دار استفاده شود.
4.از بسکت مناسب استفاده شود.







